Toolbar
 • Layout
  Linear Layout
  Grid Layout
 • Categories

 • Timeline

School of P.M.T.P.

2014

Have 4 items

Tuesday, 30 September 2014 08:38

ΑΡΕΤΗ ΠΑΛΟΥΚΗ

ΑΡΕΤΗ ΠΑΛΟΥΚΗ - ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΚΛΑΣΙΚΟΥ ΜΠΑΛΕΤΟΥ - FULL COURSE

 

ARETI PALOUKIΈχει εργαστεί: 2000-2002. Μέλος της ομάδας Κονταξάκη, 2002-2003 Contemporary projects με τους Εlio Gervasi, Mattilde Monnier, Joe Alegado, 2003-2004 Σύμβαση παρατάσεων με την Οπερα της Βιέννης, 2004-2005 Συμβόλαιο για ένα χρόνο με την ομάδα  Landestheater Linz   -  Austria, 2005 Saturday night fever (season contract), 2006, Κλασσικό Project  Alexei Fektistov,  Project σύγχρονου χορού με το Θεόφιλο Παντελεήμων, Project  με την Analysis Dance Companyτης Βάλιας Αλεξανδράτου, 2007-2009 Μέλος της ομάδας  Choreo Τheater στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης, 

Διαδασκαλία Κλασσικού Μπαλέτου στο Astoria Dance Center στη Νέα Υόρκη.
Διδασκαλία κλασσικού χορού στο Dance Arts School στο Graz της Αυστρίας.

2007 Χορογράφος στην παιδική παράσταση “Getuponthecloud”.(Nέα Υόρκη), 2008 Χορογράφος στο Musical “Thepsychiatrist”.(Νέα Υόρκη), 2009-2012 Μέλος της ομάδας της Όπερας του Graz στην Αυστρία, 2012 Project Νεοκλασσικού χορού με την ομάδα ΑlfaDanceGroup Aυστρία, 2012-2013 Μέλος της ομάδας “Υπερ ΟρΙων”.

Έχει Σπουδάσει: 1990-1999 Ερασιτεχνική σχολή Βάγιας Παιδιωτάκη, 1999-2002. Επαγγελματική σχολή Νίκης –Κονταξάκη-Μπακάλη, 2002-2004. StaatsOper Vienna.Theater and Master Class, 2006-2008. Merce Cunningham Dance Foundation.

Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια: Κλασσικό μπαλέτο : Galina Bogeva-Σύστημα Vaganova ( Βάρνα –Βουλγαρία), Γιάννης Μέτσης (Αθήνα), Λεωνίδας  Ντεπιάν(Αθήνα), Μargarita Dimitrova, Giorgio Madia(Βιέννη), Zvi Gotheiner (Βιέννη  -  Νέα Υόρκη), Martin Puttke (Βιέννη).

Νεοκλασικό : David Dawson(Αθήνα).

Σύγχρονο  : Elio Gervasi (Βιέννη  - Μιλάνο), Rose Breuss (Βιέννη), Sussanne Link (Βιέννη), Olga Cobos (Βιέννη-Μαδρίτη), I.Rizzi - Forsyhe Repertoire, Joe Alegado (Bιέννη -Νέα Υόρκη).

Τζάζ : Carl Bukofski, GregoryApostolidis.

Έχει βραβευτεί με υποτροφίες: 1994, 1996 για τα σεμινάρια των διπλωμάτων του συστήματος Vaganova στην Βάρνα της Βουλγαρίας, 2002 Για το σχολείο της Όπερας της Βιέννης, 2006-2008 Για το σχολείο Μerce Cunnigham, 2006 Jacob's pillow dance για τα σεμινάρια σύγχρονου χορού με τον Μeyers και Τζαζ με τον Chet Walker.

Published in Teachers
Wednesday, 10 September 2014 00:00

Full Course A, B, C

P.M.T.P FULL COURSE
Ενσωματωμένη εικόνα 3
P.M.T.P FULL COURSE
ΤΜΗΜΑΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ

 

“Δημιουργήσαμε μια  ολοκληρωμένη και αυτόνομη σχολή για το musical στην Ελλάδα, που μέσα από ένα πρόγραμμα καθημερινής εξάσκησης των μαθητών, να τους διασφαλίζει μια άρτια εκπαίδευση σε όλο το φάσμα των πολλαπλών ιδιοτήτων ενός «musical performer».-   Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται  στη σχολή και να συμπληρώνουν τη σχετική αίτηση.” 

Σία Κοσκινά.

FULL TIME COURSE-LEVEL 1, 2 & 3

Η εκπαίδευση του musical performer  απαιτεί  τρία χρόνια σπουδών  που διαιρούνται σε 6 ΕΞΑΜΗΝΑ, τα οποία  αποτελούν το λεγόμενο “FULL TIME COURSE”(Εγγραφές γίνονται όλο το χρόνο και τα εξάμηνα που παραλήφθηκαν ή τα θεωρητικά μαθήματα που δεν παρακολουθήθηκαν, συμπληρώνονται κατά τη διάρκεια των σπουδών στη σχολή). Τα μαθήματα παρέχονται σε οργανωμένα τμήματα 3 ταχυτήτων-

Η διδακτική ώρα διαρκεί 45’ λεπτά-Η καθημερινή απασχόληση του μαθητή διαρκεί από 6-8 ώρες την ημέρα-

Ο βαθμός δυσκολίας  ανεβαίνει ανά έτος.

****Η P.M.T.P. είναι μια ολοκληρωμένη σχολή που έχει ιδιαίτερη σημασία να παρακολουθείται με συνέπεια και υπευθυνότητα. Η μέθοδος δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην αδιάλειπτη προσέλευση των μαθητών, μια που για να πετύχει τα επιθυμητά αποτελέσματα, απαιτείται συστηματική σπουδή και παρακολούθηση,  κάτι που η P.M.T.P. διασφαλίζει χάρη στο σύγχρονο τρόπο διδασκαλίας σε όλα τα μαθήματα, κάνοντας πράξη τη θεωρία και δίνοντας συνεχή κίνητρα ενδιαφέροντος στους μαθητές.

**Από τη σχολή P.M.T.P παρέχονται πτυχία και διπλώματα ισότιμα των ξένων σχολών  (Ευρώπη & Αμερική)

στις αντίστοιχες ειδικότητες.

ΒΑΣΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ:

ΧΟΡΟΣ :ΜΠΑΛΕΤΟ,COMMERCIAL JAZZ, FOSSE STYLE DANCING, CONTEMPORARY DANCE, STREET DANCE, ΚΛΑΚΕΤΕΣ (TAP), PARTNERING

ΤΡΑΓΟΥΔΙ : ΑΝΑΤΟΜΙΑ ΦΩΝΗΤΙΚΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ, ΔΙΑΦΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΠΝΟΗ, ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΦΩΝΗΤΙΚΗΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ, ΤΕΧΝΙΚΗ, ΕΡΜΗΝΕΙΑ, ΧΟΡΩΔΙΑ

ΜΟΥΣΙΚΗ: ΘΕΩΡΙΑ, ΣΟΛΦΕΖ, ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΠΑΡΤΙΤΟΥΡΑΣ

YΠOKΡITIKH: ΙΣΤΟΡΙΑ ΘΕΑΤΡΟΥ, ΡΕΠΕΡΤΟΡΙΟ, ΑΡΧΑΙΟ ΔΡΑΜΑ, ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ,ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ, SPEECH & DRAMA

MUSICAL THEATRE PERFORMANCE: ΡΕΠΕΡΤΟΡΙΟ, ΙΣΤΟΡΙΑ ΞΕΝΟΥ & ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΟΥΣΙΚΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ, CABARET TECHNIQUE, ΟΠΕΡΕΤΑ, ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ, ROCK OPERA

GUEST TEACHINGS(Προσφέρονται από καλεσμένους καθηγητές σε τακτά χρονικά διαστήματα)

ONE YEAR COURSEΤΜΗΜΑΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗΣ -  LEVEL 3 

Απευθύνεται σε επαγγελματίες  ηθοποιούς, τραγουδιστές, χορευτές που έχουν κατακτήσει ήδη ένα επίπεδο σπουδών στις παραπάνω ειδικότητες και επιθυμούν να αποκτήσουν εξειδίκευση ως ερμηνευτές παραστατικών τεχνών( Musical Theatre Performers). Η εκπαίδευση διαρκεί ένα χρόνο( 2 εξάμηνα), καθώς ο σπουδαστής εντάσσεται στο level 3 του τμήματος FULL TIME COURSE. 

PRE-FULL COURSE –ΤΜΗΜΑΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ

Απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να εισαχθούν στο FULL TIME COURSE(τμήμα επαγγελματικής κατάρτισης) δεν έχουν όμως κατακτήσει ακόμα ένα βασικό επίπεδο στο χορό και το τραγούδι που θα τους επιτρέψει να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της τριετούς φοίτησης. Έτσι λοιπόν, οι ενδιαφερόμενοι έχουν τη δυνατότητα να ακολουθήσουν για ένα εξάμηνο ή χρόνο (ανάλογα με τις ικανότητες και τις επιδόσεις τους) ένα εντατικό πρόγραμμα προετοιμασίας, το λεγόμενο «PRE-FULL COURSE» και στη συνέχεια να ενταχθούν κανονικά στο FULL COURSE ξεκινώντας τη φοίτησή τους από το πρώτο εξάμηνο σπουδών (FULL A’/ TERM A’- LEVEL 1).

ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΕΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ

Όλοι οι καθηγητές που διδάσκουν στη σχολή της pmtp έχουν εκπαιδευτεί σε καταξιωμένες σχολές του εξωτερικού κι έχουν διαπρέψει στις ξένες κι ελληνικές σκηνές. Οι περισσότεροι από αυτούς εξακολουθούν να είναι εν ενεργεία performers.

P.M.T.P.FULL COURSE TEACHERS:

ΣΙΑ ΚΟΣΚΙΝΑ- Musical Theater Performance, Improvisation, Breathing, Singing,

 

Voice Anatomy, History of American & European Musical Theater

 

CHUCK FOSTER- Musical Theater Jazz

 

ΑΝΝΑ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗ- Street Jazz

 

ΕΥΦΡΟΣΥΝΗ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ-Dance Stretch, Contemporary

 

ΑΡΕΤΗ ΠΑΛΟΥΚΗ-Ballet

 

ΝΙΚΟΣ ΡΟΥΣΣΑΚΗΣ -Singing

 

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ-Acting

 

ΜΙΡΚΑ ΚΡΕΣΤΕΝΙΤΗ-Drama & Improvisation

 

JOHN KAFENTZIS- Speech & Drama in English

 

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ- History of Greek Musical Theater

 

ΣΑΒΒΑΣ ΡΑΚΙΝΤΖΑΚΗΣ- Musical Ensemble & Music Theory

 

ΜΑΡΙΑ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ-Costume

 

ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΟΥ-Tap dancing

 

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΑΚΑΒΟΥΛΗΣ-Acting on Camera

 

ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΤΟΛΗ-Acting The Song  

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ 

FULL TIME COURSE ή ONE YEAR COURSE 

 • Στις εισαγωγικές εξετάσεις οι σπουδαστές  θα πρέπει να συμπληρώσουν μια ειδική φόρμα , που θα προμηθευτούν είτε από τη γραμματεία της σχολής, είτε ηλεκτρονικά.

 • Η εξέταση γίνεται ιδιωτικά- με προσωπικό ραντεβού για τον κάθε υποψήφιο- χωρίς θεατές, παρά μόνο με την επιτροπή καθηγητών που εξετάζει την ημέρα εκείνη.

 • Δεν απαιτείται καμία ιδιαίτερη προετοιμασία για τη διαδικασία της ακρόασης (παρά μόνο για τα τραγούδια), έτσι ώστε η επιτροπή να διακρίνει το ταλέντο και την αντιληπτική ικανότητα του μελλοντικού σπουδαστή.

 • Οι εξεταζόμενοι θα κριθούν σύμφωνα με τη  βαθμολογία που θα αποδώσουν εξειδικευμένοι καθηγητές από την κάθε ειδικότητα, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στις επιδόσεις τους στο  Χορό και το Τραγούδι .

 • Την ημέρα των εξετάσεων οι ενδιαφερόμενοι θα εξεταστούν σε δύο τραγούδια (ξένα ή ελληνικά)- ένα up tempo & μια μπαλάντα (από το θέατρο ή τον κινηματογράφο)  που θα έχουν οι ίδιοι επιλέξει-φέρνοντας την παρτιτούρα, το καραόκε ή ερμηνεύοντας το τραγούδι a capella- ενώ θα δοκιμαστούν και σε ειδικές φωνητικές ασκήσεις που θα τους δοθούν.

 •  Ακόμη, θα εξεταστούν στην ανάγνωση ενός θεατρικού  κειμένου  που θα τους δοθεί εκείνη τη στιγμή.

 • Τέλος, θα κληθούν να  διεκπεραιώσουν μια  μικρή χορογραφία, που θα τους δοθεί επίσης εκείνη τη στιγμή, προκειμένου να διαπιστωθούν η ικανότητα, η εμπειρία,  η ευλυγισία, η μουσικότητα και η αντίληψή τους.

 

Published in P.M.T.P. Courses
Tuesday, 09 September 2014 00:00

P.M.T.P Free Course

 

Ενσωματωμένη εικόνα 2

P.M.T.P

P.M.T.P FREE COURSE

         ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ   
 
Ελεύθερες σπουδέςχορούτραγουδιού  & μιούζικαλ (Song, Drama, Dance & Musical Theatre) για καλλιτέχνεςεπαγγελματίες (advanced level) ήερασιτέχνες (beginners, elementary level)που ενδιαφέρονται να γίνουν πραγματικοί performersχωρίς να σπαταλήσουν μια ακόμα περιουσία σε ομαδιά 
ή ιδιαίτερα μαθήματαΜπορείτε να επιλέξετε ελεύθερα μαθήματα Χορού  απ’ όλα τα είδη (Ballet, Modern, Jazz, Street Jazz, Tap dancing) Τραγουδιού (group, prive Singing), Musical Theatre Performance (p.m.t.p repertoire) καιΥποκριτικής (drama, improvisation)
Αν επιθυμείτε να κάνετε σπουδές επάνω στην τέχνη του Μιούζικαλ, ή μεμονωμένα μαθήματα χορού, τραγουδιού και υποκριτικής 
 • χωρίς εισαγωγικές εξετάσεις!

 • χωρίς εξετάσεις εξαμήνου ή άλλες υποχρεώσεις!

 • με εξειδικευμένους καθηγητές που επιλέγετε οι ίδιοι!

 • χωρίς υποχρεωτική συμμετοχή στην τελική παράσταση ShowCase του Ιουνίου!

 • δημιουργώντας το ιδανικό course για τις δικές σας ανάγκες,

 • σε απίστευτα χαμηλές τιμές!

 • με τον διακανονισμό που προτιμάτε!

 • Το οικονομικό πακέτο εξαρτάται από τις ώρες διδασκαλίας, ανά εβδομάδα!

 •  

 •  

    P.M.T.P.FREE COURSE TEACHERS :

  MUSICAL THEATER:

  ΣΙΑ ΚΟΣΚΙΝΑ- P.M.T.P.ZOO Children`s Musical Class (Age 7-12)

  ΣΙΑ ΚΟΣΚΙΝΑ- P.M.T.P.TEEN`S Musical Class(Age 13-17)

  ΣΙΑ ΚΟΣΚΙΝΑ- P.M.T.P. THE SPECIALS - Musical Class For Special Talents (Age 11-16)

  ΣΙΑΚΟΣΚΙΝΑ- Musical Class & Cabaret Technique (age18 plus)

  ΕΛΕΝΗ ΚΑΤΖΟΛΑ- Musicalfactory (Song& Dance class for Actors)

  DANCING LESSONS:

  ΑΝΝΑ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗ- Street Jazz

  ΕΛΕΝΗ ΚΑΤΖΟΛΑ -African & Contemporary

  CHUCK FOSTER-Jazz Funk

  ΚΟΣΜΑΣ ΜΕΤΑΞΟΠΟΥΛΟΣModern Ballet Class (Age 18 plus)

  ΓΙΩΤΑΤΥΡΕΚΙΔΟΥ - Lollipops & Zoo Ballet Class (Age 4-6 & 7-11 )

  ΜΑΝΤΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ -Teen`s Ballet Class (Age 12-17)

 ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ -Hip Hop(Age 10+) 
 • SINGING LESSONS:

  ΣΙΑ ΚΟΣΚΙΝΑ- Vocal Training-Musical Theatre Posture

  ΝΙΚΟΣ ΡΟΥΣΣΑΚΗΣ -Vocal Training - Operale Posture

  ΜΑΡΙΑ ΣΟΥΛΤΑΤΟΥ-Vocal Training-Traditional Singing

  ΛΥΔΙΑ ΣΕΡΒΟΥ-Vocal Training- How to Sing Modern Greek Songs

  ΦΟΦΗ ΡΟΥΣΣΟΥ-Vocal Training-Belt Voice & Gospel Singing

  ΧΡΥΣΩ ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΥ-Professional Singing & Vocals In the Studio

  ΔΑΥΙΔ NΑΧΜΙΑΣ-Το Ελληνικό τραγούδι του Μεσοπολέμου

  ΜΑΥΡΙΚΙΟΣ ΜΑΥΡΙΚΙΟΥ - Ελληνικό Μιούζικαλ σε θέατρο & κινηματογράφο

  ACTING LESSONS:

  ΜΙΡΚΑ ΚΡΕΣΤΕΝΙΤΗ- Drama & Improvitation (τμήματαενηλίκων & εφήβων)

  JOHN KAFENTZIS-Speech & Drama in English

  ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΑΚΑΒΟΥΛΗΣ-Acting on Camera

  MUSIC THEATRE- Little Artists

  ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΚΑΝΔΡΙΤΟΥ

  Ελληνικό μουσικό θέατρο για παιδιά 5-9 

  SUMMER CAMP:

  Πρόγραμμα δημιουργικής απασχόλησης για παιδιά 6-12 ετών για 2-4 εβδομάδες του Ιουλίου,

 • με τη ΖΕΤΑ ΞΑΦΑΚΗ (απόφοιτη PMTP `14)

 •  

  SUMMER SCHOOL:

  Προετοιμασία εισαγωγικών εξετάσεων για το Επαγγελματικό Τμήμα της σχολής P.M.T.Pκαθώς και οργάνωση ακροάσεων για τους ελεύθερους επαγγελματίες καλλιτέχνες με τη Σία Κοσκινά κι άλλους αρμόδιους καθηγητές.

  Δίνεται τον μήνα Σεπτέμβριο.

   

 • SPA FOR BODY & MIND

  ΣΙΑ ΚΟΣΚΙΝΑSpa for Body & Mind

                                       ΚΩΣΤΑΣ ΡΟΥΒΑΣ - MASSAGE (all kind)                                        

 

www.pmtpmethod.gr

     School of p.m.t.p method by Sia Koskina

      Κηφισιάς 28 -Ηράκλειο 

Σταθμός ΗΣΑΠ: Νέο Ηράκλειο

Published in P.M.T.P. Courses
Tuesday, 09 September 2014 00:00

Stage Performance

 Stage Performance

 

Τμήμα γρήγορης προετοιμασίας με εντατικές, συστηματικές prive συναντήσεις για συμπυκνωμένη γνώση και γρήγορα αποτελέσματα.

 Απευθύνεται : 

α) σε τραγουδιστές που επιθυμούν να βελτιώσουν τη σκηνική τους παρουσία,

 

β) σε σπουδαστές που προετοιμάζονται για ακροάσεις,

 

γ) σε όσους επιθυμούν να εισαχθούν σε σχολές του εξωτερικού,

 

δ) σε επαγγελματίες ηθοποιούς που αναζητούν ιδιαίτερα μαθήματα ταχείας εκμάθησης με γρήγορα αποτελέσματα, επάνω στην τεχνική του song & dance.

 

*Το μάθημα κοστολογείται με την ώρα και αναλογικά με τον καθηγητή που θα επιλέξετε.

 

Published in P.M.T.P. Courses

School of P.M.T.P. method

by Sia Koskina

A little about me

Sample Image H Σία Κοσκινά, γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη. Έκανε τριετείς σπουδές στο Λονδίνο, βραβευμένη με υποτροφία στη Ακαδημία Παραστατικών Τεχνών «URDANG ACADEMY OF PERFORMING ARTS» στο West End, με μαθήματα επάνω στο χορό, .Διαβάστε περισσότερα

Get in Touch

Θα μας βρείτε εδώ:

 • Στείλτε μας email:
  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. (για τα σεμινάρια) ή This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. (για τη σχολή).
 • Τηλεφωνήστε μας:
  210 2712718 , 690 60 62 038
 • Που βρισκόμαστε:
  Κηφισιάς 28, Ν. Ηράκλειο Αθήνα Τ.Κ. 141 21 Ελλάδα

P.M.T.P. Newsletter

Μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα τελευταία νέα της σχολής.

Not Enough. Want to stay informed? Follow me now...