11 Jan 2014

PROFESSIONAL MUSICAL THEATRE   PERFORMANCE

by Sia Koskina

 

 

P.M.T.P12hour

 

Winter Workshop in musical theater for adults on the musical CABARET”

 

Μία σειρά σεμιναρίων από την Ρ.Μ.Τ.Ρ. πρόκειται να διεξαχθούν απο την μοναδική μέθοδο διδασκαλίας για την εκμάθηση του μιούζικαλ P.M.T.P.method και τη Σία Κοσκινά, στη Θεσσαλονίκη, τα Γιάννενα και τη Λάρισα, για όσους και όσες θα επιθυμούσαν μια σοβαρή προσέγγιση στο σύγχρονο αμερικάνικο μιούζικαλ! Αν είστε σπουδαστής ή απόφοιτος Δραματική Σχολής, τραγουδιστής ή χορευτής ερασιτέχνης ή επαγγελματίας και ενδιαφέρεστε να προετοιμαστείτε για ακροάσεις των μουσικοθεατρικών παραστάσεων, να σπουδάσετε στην Ελλάδα ή να φύγετε στο εξωτερικό, ή ακόμα κι απλά ένας fan του είδους, αυτά τα σεμινάρια θα είναι ότι πιο αναζωογονητικό, για να..πάρετε φόρα!
Η διακεκριμένη performer και ιδρύτρια της πρώτης Επαγγελματικής Σχολής Μουσικού Θεάτρου στην Ελλάδα, "School of P.M.T.P.method", Σία Κοσκινά
(Roxie Hart - Αθήνα, 1999, Narrator in Joseph and theTechnicolor Dream Coat 2000, Acting Coach in “Your Face Sounds Familiar”-2013) για άλλη μία φορά, μας ξεναγεί στο υπέροχο είδος του American Musical Theatre, με το μοναδικό τρόπο διδασκαλίας της! Με σπουδές και υποτροφίες στο εξωτερικό, με μια καριέρα 20 χρόνων σε θεατρικές σκηνές δίπλα σε μεγάλους πρωταγωνιστές & δικές της παραγωγές και μια μεγάλη εμπειρία στη διδασκαλία του μιούζικαλ, η Σία Κοσκινά έχει καθιερωθεί ως η πιο δυνατή εκπρόσωπος του μουσικού θεάτρου στη χώρα μας.Φέτος, έρχεται για πρώτη χρονιά στη πόλη των Ιωαννίνων και τη Λάρισα ενώ είναι το τρίτο σεμινάριο, στη γενέτειρά της Θεσσαλονίκη, ώστε να προσφέρει μια δυνατή δόση μιούζικαλ, από τραγούδια και χορευτικά νούμερα από το αγαπημένο μιούζικαλ CABARET με αυθεντικές χορογραφίες επάνω στα βήματα του πιο σημαντικού αναμορφωτή του αμερικάνικου μιούζικαλ, του θρυλικού Bob Fosse & με την εκπληκτική μουσική των John Kander & Fred Ebb!Στα σεμινάριο θα διδαχθούν:§ Ιστορία του μιούζικαλ CABARET
§ Διαφραγματική Αναπνοή
§ Φωνητικές ασκήσεις
§ Εκμάθηση τραγουδιού σε δύο γλώσσες(Αγγλικά-Ελληνικά)
§ Ερμηνεία Τραγουδιού
§ Χορευτική Σωματική Άσκηση (Jazz Class)
§ Η τεχνική του Song & Dance
§ Χορογραφία (επάνω στο αυθεντικό βηματολόγιο Fosse Style)
§ Ανάλυση και Υποκριτική Προσέγγιση των ρόλων
§ Σκηνοθετική επιμέλεια μιας μουσικοθεατρικής πράξης 
& Επιμέλεια τελικής παράστασης -Showcase- των συμμετεχόντων μπροστά σε κοινό από φίλους και γνωστούς - εάν και εφόσον αυτοί το επιθυμούν - όπως συνηθίζεται στα σεμινάρια της p.m.t.p.
EXTRA BONUS
Κατά την εγγραφή τους οι συμμετέχοντες λαμβάνουν φάκελο με την διδακτέα ύλη, ώστε μετά το πέρας του σεμιναρίου να είναι έτοιμοι να διεκπεραιώσουν μια ακρόαση με συνοδεία πιάνου ή karaoke.

 

ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΤΩΝ  ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ :ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :
Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2014 ώρες 12:00 με 18:00
& Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014 ώρες 12:00 με 18:00
Δηλώσεις συμμετοχής έως Παρασκευή 24 Ιανουαρίου.ΧΩΡΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ:
«Σχολές Χορού Μάχης Καφαντάρη»
Κ. Μελενίκου 43 (Κέντρο) | 
Τηλ.: 2310263147 Θεσσαλονίκη 
www.kafantaris-dance.gr

ΣΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ:

Tο σεμιναριο με θεμα το μιουζικαλ cabaret που επροκειτο να πραγματοποιηθει το σαββατοκυριακο 1 και 2 μαρτιου απο την p.m.t.p by sia koskina, σε συνεργασια με το πνευματικο κεντρο του δημου ιωαννιτων-π.κ.δ.ι, μετατιθεται για τη θερινη περιοδο λογω των γυρισματων που ξεκινουν -αιφνηδιαστικα-για το αγαπημενο show του αντεννα your face sounds familiar, καθως η σια κοσκινα θα διδασκει και φετος ως acting coach τους καλλιτεχνες που θα συμμετασχουν στο παιχνιδι.σας ευχαριστουμε για την κατανοηση κι ανανεωνουμε το ραντεβου μας για τους καλοκαιρινους μηνες.

Συντομα θα ανακοινωθουν οι νεες ημερομηνιες!

ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ:

Σάββατο 12 Απριλίου 2014 ώρες 12:00 με 18:00
& Κυριακή 13 Απριλίου 2014 ώρες 12:00 με 18:00
Δηλώσεις συμμετοχής έως και τη Δευτέρα 31 Μαρτίου!!!Ο ΧΩΡΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ :
Η PMTP, συνεργάζεται για πρώτη φορά με τη σχολή χορού
“IndepenDance Studio” Κύπρου 24-28 (2ος όροφος) 41222-Λάρισα
Τηλέφωνο σχολής: 2410 250 060 / 6934 17 17 20 / 6971 600 454
E mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. … και προσφέρει στους συμμετέχοντες του σεμιναρίου, άνετους χώρους διδασκαλίας με όλον τον απαραίτητο εξοπλισμό για ένα επιτυχημένο σεμινάριο
LITTLE WORKSHOP SHOWCASE
§ Την τελευταία ώρα (5-6μμ) θα παρουσιαστεί η δουλειά του σεμιναρίου (νούμερα, χορογραφίες, τραγούδια και κείμενα - στην αγγλική και την ελληνική γλώσσα) μπροστά σε φίλους και γνωστούς καθώς και θα απονεμηθούν οι βεβαιώσεις παρακολούθησης του εκάστοτε σεμιναρίου.

 

MUSICAL THEATRE SEMINARS BY P.M.T.P METHOD
§ Η μέθοδος p.m.t.p. έχει διοργανώσει έξι σεμινάρια μέχρι σήμερα, τέσσερα στην Αθήνα και δύο στην Θεσσαλονίκη!§ “STEPPING OUT”-Athens * 2,3,4/05/2008
§ “Song & Dance”-Athens * 10,11,12/04/2009
§ “NINE” the musical- Athens* 7,8,9/05/2010
§ “CHICAGO” the musical-Thessaloniki* 5,6,7/07/ 2010
§ “Moulin Rouge” the musical movie-Thessaloniki* 4,5,6/07/2011
§ “CHICAGO” the musical-Athens Badminton* 25/6-6/07/2012Η έντονη απήχηση αυτών των σεμιναρίων, η μεγάλη προσέλευση, οι θετικές εντυπώσεις και η θεαματική πρόοδος των συμμετεχόντων, μας ώθησαν στη δημιουργία μιας Επαγγελματικής Σχολής Μουσικού Θεάτρου “School of P.M.T.P method” η οποία στεγάζεται στην Αθήνα στο Νέο Ηράκλειο-Κηφισιάς 28, και λειτουργεί μ επιτυχία για τέταρτη χρονιά, προσφέροντας τμήματα επαγγελματικής κατάρτισης αλλά και ερασιτεχνικά μαθήματα με χορό, τραγούδι, υποκριτική και μιούζικαλ!
§ Τα σεμινάρια της της P.M.T.P, απευθύνονται σε όλα τα επίπεδα μάθησης! Μέσα από αυτά, μπορείτε να ανακαλύψετε το ταλέντο και την κλίση σας στο μιούζικαλ, να γυμναστείτε έντονα, ν’ αποκτήσετε στυλ, να καλλιεργήσετε τη φωνή και την ερμηνεία σας, όπως και να καλλιεργήσετε την ετοιμότητά σας όσον αφορά τη γρήγορη εκμάθηση βημάτων μιας χορογραφίας, στίχων ενός τραγουδιού και κειμένων μιας πρόζας.
§ Επίσης, μέσα από την προετοιμασία του τελικού Showcase, θα είστε σε θέση να εφευρίσκεστε σκηνικά και να φροντίζετε τα κουστούμια με ό,τι υλικά έχετε διαθέσιμα ή μπορείτε να βρείτε σε σύντομο χρονικό διάστημα, αξιοποιώντας όλη τη δημιουργικότητά σας και την έμπνευση της στιγμής.
§ Τέλος, το σεμινάριο σας διδάσκει τη σωστή συμπεριφορά ακροάσεων, την επαγγελματική σκηνική λειτουργία και σας βοηθάει να εξοικειωθείτε με τις συνθήκες κάτω από τις οποίες γίνονται οι πρόβες για τη διεξαγωγή μιας παράστασης, αντιμετωπίζοντας και ξεπερνώντας με ευελιξία όλες τις δυσκολίες που μπορεί να προκύψουν.
ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ

Προς αποφυγή καθυστερήσεων θα ήταν καλό οι συμμετέχοντες να βρίσκονται στον χώρο, τουλάχιστον 20 λεπτά πριν από την έναρξη του μαθήματος.
§ Να έχουν μαζί τους Jazz shoes & character shoes
§ Να φορούν άνετα, ελαστικά ρούχα
§ Να έχουν μαζί τους ένα μπουκάλι νερό και μια πετσέτα

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ-ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ• Πληροφορηθείτε σχετικά με τα σεμινάρια και δηλώστε τη συμμετοχή σας στo τηλέφωνο της Σχολής ΡΜΤΡ: 690 60 62 038 και ηλεκτρονικά στη διεύθυνση This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
• Ενημερωθείτε για την Σχολή Μουσικού Θεάτρου Ολοκληρωμένης φοίτησης, P.M.T.P στο 
www.pmtpmethod.gr& στοwww.dancetheater.gr(Σχολές Μιούζικαλ)ΑΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ 

 

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΤΗΝ ΠΙΣΩ ΣΕ ΕΜΑΣ

 

ΑΝ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΣ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟ
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 

 

Ή ΤΗΛΕΦΩΝΩΝΤΑΣ ΣΤΟ 6906062038PROFESSIONAL MUSICAL THEATRE PERFORMANCE-
(P.M.T.P method) 
…μια μέθοδος για την εύκολη εκμάθηση του μιούζικαλ 
by Sia Koskina
Don`tdreamitbeit...byP.M.T.P.method!!!

 

                                                            BeSt WorKsHoPs LoW PrIcES !!!

 

Rate this item
(0 votes)
Last modified on Monday, 08 September 2014 11:19
P.M.T.P. School

P.M.T.P method by Sia Koskina, κατοχυρωμένη μέθοδος διδασκαλίας για την ολοκληρωμένη εκμάθηση του μιούζικαλ.  

Website: www.pmtpmethod.gr
Login to post comments

School of P.M.T.P. method

by Sia Koskina

A little about me

Sample Image H Σία Κοσκινά, γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη. Έκανε τριετείς σπουδές στο Λονδίνο, βραβευμένη με υποτροφία στη Ακαδημία Παραστατικών Τεχνών «URDANG ACADEMY OF PERFORMING ARTS» στο West End, με μαθήματα επάνω στο χορό, .Διαβάστε περισσότερα

Get in Touch

Θα μας βρείτε εδώ:

  • Στείλτε μας email:
    This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. (για τα σεμινάρια) ή This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. (για τη σχολή).
  • Τηλεφωνήστε μας:
    210 2712718 , 690 60 62 038
  • Που βρισκόμαστε:
    Κηφισιάς 28, Ν. Ηράκλειο Αθήνα Τ.Κ. 141 21 Ελλάδα

P.M.T.P. Newsletter

Μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα τελευταία νέα της σχολής.

Not Enough. Want to stay informed? Follow me now...