02 Jan 2014

 

School of 

Professional Musical Theatre Performance

 

 "Spa 4 Body & Mind"

 

-Ασχολείστε επαγγελματικά με το χορό ή τον αθλητισμό κι έχετε κουράσει το σώμα σας με τις πολύωρες προπονήσεις και την έντονη σωματική άσκηση?

-Δουλεύετε πολλές ώρες σε γραφείο, μπροστά στον υπολογιστή κι αισθάνεστε το σώμα σας πονάει από τον καθιστικό τρόπο ζωής και τη λάθος στάση?

-Νιώθετε στρεσαρισμένοι από ένα έντονο καθημερινό πρόγραμμα γεμάτο απαιτητικές υποχρεώσεις, έντονους ρυθμούς και λίγες ώρες ύπνου?

 

Αποστασιοποιηθείτε λοιπόν, από την κούραση και την ένταση της καθημερινότητας κι επιλέξτε ένα πακέτο χαλάρωσης κι ευεξίας με στόχο την αποκατάσταση και τη διατήρηση της ψυχοσωματικής ισορροπίας!

Το πακέτο περιλαμβάνει:

1.    Spa for Body & Mind

Μαθήματα ήπιας, κυρίως επιδαπέδιας γυμναστικής, που συνδυάζουν ασκήσεις και τεχνικές dancestretchyogapilates, με ιδιαίτερη έμφαση στη σωστή και συνεχή χρήση της αναπνοής κατά τη διάρκεια της άσκησης. Ο σχεδιασμός του μαθήματος λαμβάνει υπόψη τη φυσιολογία και την ιδιαιτερότητα κάθε σώματος και αυξάνει την ευλυγισία φέρνοντας σε ισορροπία τους μύες και στο σκελετό, με έναν ακίνδυνο κι ανώδυνο τρόπο, αποφεύγοντας κάθε είδους πίεση ή στρεσάρισμα.

Στόχοι του μαθήματος είναι:

-         Η βαθιά χαλάρωση και η ισορροπία ανάμεσα σε νου και σώμα

-         Η ανακούφιση από εντάσεις, στρες, πόνους στη μέση, τα γόνατα, τον αυχένα

-         Η διατήρηση μιας καλής φυσικής κατάστασης

-         Η ενεργοποίηση όλων των δυνάμεων αυτοίασης που έχει ο οργανισμός, με αφετηρία τη σωστή στάση και κίνηση του σώματος και τη χρήση της αναπνοής

2.     Θεραπευτικό-χαλαρωτικό massage

Μασάζ, το οποίο συνδυάζει θεραπευτικές τεχνικές και συστήματα διαφόρων ειδών(διατάσεις, μαλάξεις, πιέσεις σε όλο το σώμα ή σε σημεία που συσσωρεύεται όλη η ένταση και το στρες), με στόχο την ανακούφιση από πιασίματα κ πόνους, τη χαλάρωση των μυών, την καλύτερη κυκλοφορία του αίματος,  την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος, την αποβολή του συσσωρευμένου άγχους και την επίτευξη πνευματικής και σωματικής ισορροπίας.

 

Υπεύθυνοι προγράμματος:

Spa for Body & Mind: Σία Κοσκινά

Θεραπευτικό massageΚώστας Ρουβάς

Το ‘’Spa for Body & Mind’’ πραγματοποιείται στις νέες εγκαταστάσεις της σχολής μας, στο Ν. Ηράκλειο, στην οδό Κηφισιάς 28 και Παπαδάκη , σ’ ένα ήσυχο σημείο της πόλης, στο σπίτι της πρώτης και μοναδικής σχολής μουσικού θεάτρου, School of p.m.t.p.method by Sia Koskina, στην Ελλάδα. Καλαίσθητοι και γεμάτοι φυσικό φως χώροι προσφέρουν ένα ζεστό και ευχάριστο περιβάλλον με όλες τις ανέσεις και τις προϋποθέσεις για χαλάρωση, αυτοσυγκέντρωση και αναζωογόνηση.

*Για δηλώσεις συμμετοχής καθώς και για το κόστος του πακέτου με ή χωρίς το μασάζ, απευθυνθείτε στη γραμματεία

 της σχολής.

 

Ειδικές προνομιακές τιμές για τους σπουδαστές της σχολής p.m.t.p και τους κατόχους κάρτας μέλους.

 

Κάντε λοιπόν ένα δώρο στον εαυτό σας που θα σας βοηθήσει να αποθεραπευτείτε από την δύσκολη καθημερινότητα και θα σας προσφέρει μια εμπειρία απόλυτης ευεξίας!

 

 

 

School of p.m.t.p method by Sia Koskina

Κηφισιάς 28 - Ηράκλειο  Σταθμός ΗΣΑΠ: Νέο Ηράκλειο

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 210 27127186906062038 

 Ώρες γραμματείας 10:00-14:00 & 17:00-21:00

 Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Rate this item
(1 Vote)
Last modified on Thursday, 04 December 2014 08:29
P.M.T.P. School

P.M.T.P method by Sia Koskina, κατοχυρωμένη μέθοδος διδασκαλίας για την ολοκληρωμένη εκμάθηση του μιούζικαλ.  

Website: www.pmtpmethod.gr
Login to post comments

School of P.M.T.P. method

by Sia Koskina

A little about me

Sample Image H Σία Κοσκινά, γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη. Έκανε τριετείς σπουδές στο Λονδίνο, βραβευμένη με υποτροφία στη Ακαδημία Παραστατικών Τεχνών «URDANG ACADEMY OF PERFORMING ARTS» στο West End, με μαθήματα επάνω στο χορό, .Διαβάστε περισσότερα

Get in Touch

Θα μας βρείτε εδώ:

  • Στείλτε μας email:
    This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. (για τα σεμινάρια) ή This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. (για τη σχολή).
  • Τηλεφωνήστε μας:
    210 2712718 , 690 60 62 038
  • Που βρισκόμαστε:
    Κηφισιάς 28, Ν. Ηράκλειο Αθήνα Τ.Κ. 141 21 Ελλάδα

P.M.T.P. Newsletter

Μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα τελευταία νέα της σχολής.

Not Enough. Want to stay informed? Follow me now...