Toolbar
School of P.M.T.P.

2015

1 item

Η πρώτη Επαγγελματική σχολή για το μιούζικαλ στην Ελλάδα, σχολή της pmtp method by Sia Koskina, που μετράει πλέον τον 6ο χρόνο λειτουργίας της, μετά από μια ιδιαίτερα επιτυχημένη πορεία στην Αθήνα, ανοίγει φέτος παράρτημα και στη Θεσσαλονίκη, σε συνεργασία με τον μεγαλύτερο μουσικό εκπαιδευτικό οργανισμό της βόρειας Ελλάδας, το Ωδείο Βορείου Ελλάδος!

Σας καλωσορίζουμε εγκαταστάσεις του Ωδείου Βορείου Ελλάδος,στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως 16 στην Καλαμαριά, σ' έναν άκρως καλλιτεχνικό χώρο που πληροί όλες τις υλικοτεχνικές και κτιριακές προϋποθέσεις ώστε να στεγάσει την πρώτη σχολή μιούζικαλ στην Ελλάδα, έτσι ώστε οι σπουδαστές μας να μπορούν να αφοσιωθούν με απόλυτη συνέπεια στην τέχνη του μιούζικαλ που εμείς συνειδητά έχουμε επιλέξει να υπηρετούμε και που με χαρά είμαστε σε θέση να προσφέρουμε !
Σ’ αυτές τις εξαιρετικές εγκαταστάσεις, παράρτημα της Επαγγελματικής σχολής Μουσικού Θεάτρου «School of P.M.T.P by Sia Koskina», θα λειτουργεί όλο το χρόνο από τον Οκτώβρη ως τον Ιούνιο , με πρωινά μαθήματα για όσους επιθυμούν να ακολουθήσουν μια πιο εντατική κι ενδεχομένως αργότερα μια επαγγελματική σπουδή επάνω στο μιούζικαλ και απογευματινά, για όσους θέλουν να γνωρίσουν λίγο περισσότερο το γοητευτικό αυτό είδος τέχνης και να βιώσουν από κοντά τη μαγεία του, καθώς και για τους μικρούς μας φίλους και τους εφήβους, με αξιόλογους συνεργάτες-καθηγητές προσεκτικά επιλεγμένους ώστε να εκπαιδεύσουν τους Έλληνες επάνω στο πιο σύνθετο και τόσο συναρπαστικό αυτό είδος θεάτρου!

2014

23 items

 

 

 Stage Performance

 

Στο χορό, το σώμα άγεται από τη μουσική,την αίσθηση του ρυθμού και την ανάγκη για κίνηση, συντελώντας έτσι, στην καλλιτεχνική έκφραση.

ΕΛΛΗΝΙΚΟ - ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ - ΕΝΤΕΧΝΟ

ΕΛΛΗΝΙΚΟ - ΜΟΝΤΕΡΝΟ - ΟΠΕΡΕΤΑ - ΡΕΤΡΟ

Speech and Drama in English

"Λατρεύεις τις μαύρες τραγουδίστριες WhitneyHouston, Beyonce, Rihanna, ShirleyBasseyή τις λευκές τραγουδίστριες με μαύρη φωνή όπως η ChristinaAguilera, η Fergieκαι η JossStone; Ονειρεύεσαι κάποια μέρα να ελευθερώσεις τη φωνή σου και να τραγουδήσεις κι εσύ με τον ίδιο τρόπο; Αισθάνεσαι ότι η φωνή σου είναι εκνευριστική, αδύναμη, χωρίς όγκο ή πολύ χαμηλή χωρίς έκταση στις ψηλές νότες; Θέλεις να τραγουδάς με φωνή γεμάτη, στρογγυλή ή εκφραστική με πολλά ηχοχρώματα;

 

LEARN HOW TO SING IN THE RECORDING STUDIO!!!

Βρες την δισκογραφική σου φωνή, ρύθμισε τον αέρα σωστά στο μικρόφωνο, μάθε να βρίσκεις εύκολα την δεύτερη φωνή σ' ένα τραγούδι, βελτίωσε την τεχνική του τραγουδίσματος σε όλα τα είδη μουσικής με την Χρυσώ Σταματοπούλου!

Οργανωμένα  τμήματα  χορού και τραγουδιού, που απευθύνονται σε παιδιά  7 έως 12 ετώνπου, για δυο ώρες την βδομάδα, τους προσφέρουν τη δυνατότητα να εκφραστούν μέσα από την τέχνη, να εκτονώσουν δημιουργικά την ενέργειά τους, να αποκτήσουν πειθαρχία και να ενισχύσουν την αυτοπεποίθησή τους!

Είσαι νέος ηθοποιός με όνειρα για την καλλιτεχνική σου ζωή; Είσαι ένας δυνατός ηθοποιός, αλλά αισθάνεσαι αδύναμος στο τραγούδι και το χορό σου; Θέλεις να έχεις 100% επιτυχία στις ακροάσεις και επιθυμείς να είσαι στις καλύτερες δουλειές στους πιο επιτυχημένος θιάσους της Αθήνας;

Modern Ballet Class

P.M.T.P. MUSICAL THEATER BOYS CLASS  Ένα μάθημα ιδανικά μεθοδευμένο για να εκπαιδεύσει τα αρσενικά του μιούζικαλ, με στόχο να τα προετοιμάσει σωστά τεχνικά και ερμηνευτικά, ώστε να κατακτήσουν το staus των επιδόσεων που διαθέτουν οι performers του εξωτερικού! Υπέυθυνος Καθηγητής ο Διονύσης Δημητρακόπουλος  

DRAMA STUDIO-ACTING & IMPROVITATION

P.M.T.P. LOLLIPOPS

Singing Lessons

School of P.M.T.P. method

by Sia Koskina

A little about me

Sample Image H Σία Κοσκινά, γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη. Έκανε τριετείς σπουδές στο Λονδίνο, βραβευμένη με υποτροφία στη Ακαδημία Παραστατικών Τεχνών «URDANG ACADEMY OF PERFORMING ARTS» στο West End, με μαθήματα επάνω στο χορό, .Διαβάστε περισσότερα

Get in Touch

Θα μας βρείτε εδώ:

  • Στείλτε μας email:
    This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. (για τα σεμινάρια) ή This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. (για τη σχολή).
  • Τηλεφωνήστε μας:
    210 2712718 , 690 60 62 038
  • Που βρισκόμαστε:
    Κηφισιάς 28, Ν. Ηράκλειο Αθήνα Τ.Κ. 141 21 Ελλάδα

P.M.T.P. Newsletter

Μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα τελευταία νέα της σχολής.

Not Enough. Want to stay informed? Follow me now...