Toolbar

NEWS & UPCOMING EVENTS

 

PMTP SHOWCASE & EXAMS 2017!!! WAR ZONE...

Έρχεται από τους σπουδαστές του Full Course...Κάντε κράτηση στο 210 2712718

poster 17

 PMTP-YOUTH ACTING CAMP

για νέους με την Μίρκα Κρεστενίτη

Διάρκεια προγράμματος: 3 / 7 – 7/ 7
Τηλεφωνήστε για τη συμμετοχή σας στο 
210 2712718!

 YOUTH SEMINAR

PMTP- SUMMER CAMP με την ΖΕΤΑ ΞΑΦΑΚΗ!!!
Το καλοκαιρινό πρόγραμμα της PMTP απευθύνεται σε παιδιά από 5 έως 10 ετών!
Δηλώστε συμμετοχή για τον πιο ευχάριστο απολαυστικό και δημιουργικό τρόπο απασχόλησης των παιδιών σας με πολλή φαντασία, χορό, τραγούδια, βιωματικά παιχνίδια και ομαδικές δραστηριότητες!!! 

Στόχος μας η προσωπική και κοινωνική ανάπτυξη των παιδιών, η ανακάλυψη του εαυτού τους και η εξωτερίκευση του συναισθηματικού τους κόσμου!

Διάρκεια προγράμματος: 3 / 7 – 7/ 7
Τηλεφωνήστε για τη συμμετοχή σας στο 
210 2712718!

ΑΦΙΣΑ SUMMER CAMP ΤΕΛΙΚΗ 

Ανοιχτές σε κοινό, θα διεξαχθούν οι εξετάσεις της υποκριτικής στις 19 & 20 Ιουνίου, από τα τμήματα Επαγγελματικής Κατάρτισης του Μιούζικαλ με καθηγήτρια την Μίρκα Κρεστενίτη!
Είσοδος Ελεύθερη στο Black Box της PMTP 

 

ΑΦΙΣΑ DRAMA Β ΚΑΙ Γ ΕΤΟΥΣΑΦΙΣΑ DRAMA Α ΕΤΟΥΣ

 

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ CABARET 2

 

 

 

 

Αυτό το Σάββατο στις 7:00 σας περιμένουμε στο Black Box της PMTP,

 

για να σας παρουσιάσουμε την δουλειά της 8μηνης φοίτησης Free Course στα ερασιτεχνικά τμήματα του μιούζικαλ,

 

τολμηρών ενηλίκων

-Musical Theater Cabaret Technique -και ταλαντούχων εφήβων-Teen`s Extra Musical Studio! 

 

Είσοδος ελεύθερη προς όλους!

 

School Of P.M.T.P by Sia Koskina

 Διδαχθείτε τα μεγάλα μιούζικαλ από τους καλύτερους του είδους!

Λάβετε μέρος στα δύο μεγάλα master class του Mathieu Serradell

ΑΦΙΣΑ MATHIEU SERRADELL ΤΕΛΙΚΗ

 

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ ΤΑ ΔΥΟ ΑΝΟΙΧΤΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ 

MASTERCLASS ΚΑΙ TA ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ

ΠΟΥ ΠΡOΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ ΤΗΣ PMTP 

Ο ΒΟΗΘΟΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ

ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΠΕΡΙΟΔΕΙΩΝ

CATS & PHANTOM OF THE OPERA,

MATHIEU SERRADELL, 

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 10 & ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 11 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017!!!

"DISCOVERING THE MUSICALS 

CATS & PHANTOM OF THE OPERA"!!!

2 OPEN MASTERCLASSES on SATURDAY 10th & SUNDAY 11th Of JUNE '17

(Assistant musical director on Cats International Tour, Phantom of the Opera,

 Beauty and the Beast, Cabaret, Théâtre Mogador, Paris)

For more Info, Participation & Fees please 

Call at PMTP - 210 2712718 (11am-9pm)

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΡΑΝΤΕΒΟΥ 

ΚΑΛΕΣΤΕ ΣΤΟ 210 2712718 ( 11πμ-9μμ)

MATHIEU SERRADELL

(Βοηθός Καλλιτεχνικός Διευθυντής στις διεθνείς περιοδείες των  Cats

PhantomoftheOperaBeauty & theBeastCabaret)

 OMathieuSerradell σπούδασε πιάνο, Θεωρία της Μουσικής και Αντίστιξη στο Εθνικό Ωδείο τηςToulouse στη Γαλλία.  Ανακάλυψε το μιούζικαλ κι εκπαιδεύτηκε σ’αυτό, στο Ηνωμένο Βασίλειο το 2001, όπου και διηύθυνε πολλές σχολικές παραστάσεις  που πραγματοποιήθηκαν στα πλαίσια ενός project συγγραφής θεατρικών έργων.

Επιστρέφοντας στη Γαλλία, συνοδεύει πολλούς καλλιτέχνες σε διαφορετικά είδη μουσικής: κλασικό, γαλλικό τραγούδι, ποπ/ροκ, μουσικές του κόσμου(ακορντεόν) .

Στη συνέχεια, γράφει κι ερμηνεύει  τα δικά του τραγούδια (1ο Διεθνές Βραβείο για το γαλλικό τραγούδι, APOPAC 2011) και συνθέτει μουσική για το θέατρο (MoulinsaParoles) καθώς και για ταινίες μικρού μήκους (HistoirealaConte).

Το 2012 παίζει πλήκτρα κι ακορντεόν στην παράσταση Cabaret στο Θέατρο Marigny  του Παρισιού. Επίσης εργάζεται ως βοηθός Καλλιτεχνικού Διευθυντή (AssistantMusicalDirectorγια πολλές παραστάσεις στο Θέατρο Mogador στο Παρίσι (SisterActBeauty & theBeastLeBaldesVampires) κι ως τακτικός Καλλιτεχνικός διευθυντής (residentMusicalDirector) για το Cats(Παρίσι 2015).

Ως πιανίστας για πολλά OpenMic  Events ( AMTLiveParisBroadwayauCarreLausanneOpenMic), έχει λάβει μέρος σε αρκετές παραστάσεις, όπως οι WomenComposersSayMagnifique!,NextThingYouKnow . Ακόμη, διηύθυνε το Aller-Retour, το πολυαναμενόμενο comeback τηςLilianeMontevecchi στο Παρίσι το 2015. 

Έχει διευθύνει, επίσης, αρκετές παραστάσεις με την Αμερικανίδα performer και καθηγήτρια φωνητικής  LaurenVanKempen (TheCabaret! , TheJingleBellesToNanaWithLove).

Ενδιαφέρεται ιδιαίτερα για τις παιδαγωγικές επιστήμες, έχοντας ως στόχο να ωθήσει τους ανθρώπους να εξερευνήσουν όλο το ρεπερτόριο του μιούζικαλ. Δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην ερμηνεία.

Το 2014 διευθύνει μια σειρά παραστάσεων με τίτλο BroadwayMelody στο Παρίσι ( Rodgers &HammersteinBernsteinGershwinColePorterLerner & Loewe) με σκοπό να παρουσιάσει όλο το AmericanSongbook στο ακροατήριο του Παρισιού.

Το 2016, ως βοηθός Καλλιτεχνικού Διευθυντή, κάνει πρόβες για το PhantomoftheOpera στο Παρίσι, με τη SierraBoggess στο βασικό ρόλο της Christine. Δυστυχώς, η παράσταση δεν ανεβαίνει ποτέ, λόγω μιας ξαφνικής πυρκαγιάς στο θέατρο Mogador.

Από το Νοέμβριο του 2016, πραγματοποιεί διεθνή περιοδεία με την ομάδα του Cats, στην οποία εργάζεται ως βοηθός Καλλιτεχνικού Διευθυντή(AssistantMusicalDirector) και πιανίστας.

Επίσης, είναι καθηγητής ξένων γλωσσών κι ένθερμος γλωσσολόγος. Ανάμεσα σε άλλες γλώσσες, μιλά και ελληνικά κι έχει πάθος για την Ελλάδα και τον πολιτισμό της. Αυτός είναι κι ένας επιπλέον λόγος για τον οποίο είναι ιδιαίτερα χαρούμενος που θα επισκεφθεί την Αθήνα και θα συναντήσει τους σπουδαστές της PMTP!

--DON`T DREAM IT...BE IT !!!--

 

 

 

 

                                                                                                   Ο ΣΤΈΦΑΝΟΣ ΚΟΡΚΟΛHΣ ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ ΤΗΣ PMTP

                                                                                                            

PMTP SCHOOL

 PMTP GUEST TEACHER'S NEWS!!!
Διαβάστε τι έγραψε ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΟΡΚΟΛΗΣ στη σελίδα του στο Facebook φεύγοντας σήμερα το απόγευμα, από τη σχολή μας, όπου παρευρέθηκε ως καλεσμένος καθηγητής, για να συναντήσει τους σπουδαστές μας σ' ένα σεμινάριο εφ' όλης της ύλης όπως: τη δημιουργία και την σύνθεση ενός λιμπρέτου, την προετοιμασία ενός ερμηνευτή για να αντιμετωπίσει τα μεγάλα μιούζικαλ, τους κινδύνους που διατρέχει ένας ταλαντούχος άνθρωπος μέσα στο χώρο του θεάματος, την ασφαλή απόσταση που πρέπει να διατηρεί με το κοινό του και πολλά πολλά ακόμη μυστικά του επαγγέλματος! Τον ευχαριστούμε από καρδιάς που μας τίμησε με την παρουσία του, καθώς και για την εμπιστοσύνη να μοιραστεί μαζί μας τα μελλοντικά του σχέδια! Ευελπιστούμε να τον συναντήσουμε ξανά σύντομα!

 

 

"Η εξαιρετική Sia Koskina με προσκάλεσε στη σχολή της P.M.T.P. - Professional Musical Theater Performance (by Sia Koskina), για να δώσω ένα σεμινάριο στους σπουδαστές της, στο musical. 
Ομολογώ πως πήγα τυπικά, αν και γνωρίζω την προσωπικότητα και το πόσο σπουδαία είναι η κυρία Κοσκινά. 
 Φτάνοντας στη σχολή της, η οποία ομολογουμένως μου θύμισε κάτι από σχολές musical του εξωτερικού, με περίμενε μία τεράστια έκπληξη. Αντί να ξεκινήσω να μιλάω εγώ, μίλησαν τα παιδιά!! Μου παρουσίασαν ένα απόσπασμα από το θρυλικό musical «Les Μisérables»* και πραγματικά συγκινήθηκα. 
Συγκινήθηκα από τον επαγγελματισμό, το ταλέντο και τη φλόγα αυτών των νέων ανθρώπων, που κάτω από την καθοδήγηση της Σίας και των συνεργατών της, φτάνουν σε αποτελέσματα, που πραγματικά αγγίζουν την τελειότητα. Για να μην τα πολυλογώ, από εκεί, που ήταν να διαρκέσει το σεμινάριο δύο ώρες, διήρκεσε έξι. 
Ανταλλάξαμε απόψεις, ιδέες, ένιωσα κομμάτι από αυτούς και εκείνοι κομμάτι δικό μου. 
Μία … σύνθεση αλήθειας! Τα γράφω όλα αυτά, αφενός, για να μοιραστώ τη χαρά μου και την περηφάνια μου, που η Ελλάδα επιμένει! Αφετέρου, για να εκφράσω την απορία μου και τον εκνευρισμό μου εκ του γεγονότος ότι αυτή η σχολή δεν έχει αναγνωριστεί από το κράτος. 
Ο λόγος ότι το musical δεν θεωρείται λόγος αναγνώρισης !!;;;! Αυτά τα παιδιά σπουδάζουν μουσική, ηθοποιία, χορό, σε άκρως επαγγελματικό επίπεδο. Η Σία Κοσκινά και οι συνεργάτες της πραγματικά πράττουν έργο ισάξιο και ισότιμο με σχολές αντίστοιχες του εξωτερικού. 
Ελπίζω κάποια στιγμή οι ιθύνοντες να ανοίξουν τα μυαλά τους και ν’ αρχίσουν να δίνουν άδειες σε τέτοιες σχολές, ώστε, αν μη τι άλλο, αυτά τα αξιοθαύμαστα παιδιά, να μπορούν να παρακολουθούν με φοιτητικό εισιτήριο μία παράσταση !!! 
Xριστίνα, Στέφανε, Θοδωρή, Γιώργο, Πάνο, Σαββίνα, Ιωάννα, Μαρτίνα, Σόφη, Αθηνά, Μαρία και Μαρία, Εμμανουέλα, Ανδριάνα, Ελεάνα, Νίνα, Ελένη, Κατερίνα, σας ευχαριστώ για την ελπίδα, που μας προσφέρετε!!!!

* (Βασισμένο στο μυθιστόρημα «Les Μisérables» από τον Γάλλο ποιητή και μυθιστοριογράφο Victor Hugo. Έκανε πρεμιέρα στο Παρίσι το 1980, σε μουσική από τον Claude-Michel Schönberg και αυθεντικούς γαλλικούς στίχους από τους Alain Boublil και Jean-Marc Natel, μαζί με ένα λιμπρέτο αγγλικής γλώσσας με συνοδευτικούς αγγλικούς στίχους του Herbert Kretzmer)."

Στέφανος Κορκολής

 

 

"Εχθές το μεσημέρι, στη Σχολή Μιούζικαλ που στεγάζουμε στο Νέο Ηράκλειο, είχαμε καλεσμένο καθηγητή του μήνα τον Στέφανο Κορκολή! Οι σπουδαστές μας κι εγώ, περάσαμε αρκετές ώρες μαζί του, συζητώντας ατελείωτα! Μας είπε απίστευτα πράγματα για την ζωή του, τις περιπέτειές του, για το ξεκίνημα και την πορεία του! Μας έδωσε συμβουλές, του τραγουδήσαμε, του χορέψαμε, μας έπαιξε μουσική και πολλά άλλα! Κι αφού μας μάγεψε με την προσωπικότητα και το ταλέντο του, έφυγε με την υπόσχεση πως θα ξανάρθει!
Σήμερα αισθάνομαι συγκίνηση και ενθουσιασμό, διαβάζοντας τα λόγια που έγραψε ο μεγάλος αυτός καλλιτέχνης για τη Σχολή μας μετά την επίσκεψή του και την γλυκιά γνωριμία μας… Την Σχολή της PMTP που από το 2010 έχει απορροφήσει το 80% της ζωής μου δε με έχει κουράσει ούτε μια στιγμή… 
Η αναγνώριση από άξιους ανθρώπους είναι η πιο ουσιαστική ανταπόδοση, κυρίως όταν ο αγώνας για να δημιουργείς το όραμά σου, έχει γίνει έντιμα και με σκληρή δουλειά!
Στέφανε, δεν έχω λόγια… Σε ευχαριστώ!"

 
 Σία Κοσκινά
 
ΑΦΙΣΑ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΚΟΡΚΟΛΗ

 

ada

 

 

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ ΤΟ 5ο ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ 3ΩΡΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΑ ΤΣΕΣΜΕΛΗ EDWARDS,

 

ΠΟΥ ΘΑ ΔΟΘΕΙ

ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ ΤΗΣ PMTP, ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 13 ΜΑΙΟΥ'17- ΩΡΑ:12-3MM 
ΘΕΜΑ: CARVING OUT THE WORDS!!!
ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ 210 2712718
ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΟ ΠΡΟΣ ΌΛΟΥΣ! ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!!!

 

 

 

Sia Koskina afisa-page-001

 

P.M.T.P

6hour musical theater masterclass,  

on the musical ''CHICAGO'' for adults

&

6hour musical theater masterclass,

On the musical Mamma Miafor teens

Δύο 6ωρα masterclass από τη μοναδική μέθοδο διδασκαλίας για την εκμάθηση του μιούζικαλ  P.M.T.P.method και τη

Σία Κοσκινά πρόκειται να διεξαχθεί στη  

MODERNMUSICACADEMY, στην πόλη της Δράμας, για όσους και όσες θα επιθυμούσαν μια σοβαρή προσέγγισηστο σύγχρονο αμερικάνικο μιούζικαλ! 

Αν είστε σπουδαστής ή απόφοιτος Δραματικής Σχολής, τραγουδιστής ή χορευτής, ερασιτέχνης ή επαγγελματίας και ενδιαφέρεστε να προετοιμαστείτε για τις ακροάσεις των μουσικοθεατρικών παραστάσεων, να σπουδάσετε στην Ελλάδα ή να φύγετε στο εξωτερικό, ή αν είστε απλά, ένας fan του είδους, τo σεμινάριo αυτό θα είναι ό,τι πιο αναζωογονητικό, για να...πάρετε φόρα!

Η διακεκριμένη performer και ιδρύτρια της πρώτης Επαγγελματικής Σχολής Μουσικού Θεάτρου στην Ελλάδα,

"School of P.M.T.P method"ΣίαΚοσκινά

(βιογραφικό της θα βρείτε στην Βικιπαίδεια)

για άλλη μία φορά,μας ξεναγεί στο υπέροχο είδος του

MusicalTheatre,

με τον μοναδικό τρόπο διδασκαλίας της! 

Με σπουδές και υποτροφίες στο εξωτερικό, με μια καριέρα 20 χρόνων σε θεατρικές σκηνές δίπλα σε μεγάλους πρωταγωνιστές & δικές της παραγωγές και μια μεγάλη εμπειρία στη διδασκαλία του μιούζικαλ, η Σία Κοσκινά έχει καθιερωθεί ωςη πιο δυνατή εκπρόσωπος του μουσικού θεάτρου στη χώρα μας.

Φέτος, στις 21 & 22 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2017 έρχεται στη ΔΡΑΜΑ της

Στο ινστιτούτο

MODERN MUSIC ACADEMY

ώστε να προσφέρει μια δυνατή δόση μιούζικαλ, με τραγούδια και χορευτικά νούμερα από τα αγαπημένα μιούζικαλ 

CHICAGO & MammaMia!!!

ΣΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΘΑ ΔΙΔΑΧΘΟΥΝ:

§ Ιστορία του μιούζικαλ CHICAGO & MammaMia

§ Διαφραγματική Αναπνοή

§ Φωνητικές ασκήσεις

§ Εκμάθηση τραγουδιού σε δύο γλώσσες(Αγγλικά-Ελληνικά)

§ Ερμηνεία Τραγουδιού

§ Χορευτική Σωματική Άσκηση (Jazz Class)

§ Η τεχνική του Song & Dance

§ Χορογραφία (επάνω στο αυθεντικό βηματολόγιο Fosse Style)

§ Ανάλυση και Υποκριτική Προσέγγιση των ρόλων

§ Σκηνοθετική επιμέλεια μιας μουσικοθεατρικής πράξης

& Επιμέλεια τελικής παράστασης -Showcase- των συμμετεχόντων μπροστά σε κοινό από φίλους και γνωστούς

LITTLE WORKSHOP SHOWCASE

§ Την τελευταία ώρα της δεύτερης ημέρας, θα παρουσιαστεί η δουλειά του σεμιναρίου (νούμερα, χορογραφίες, τραγούδια και κείμενα - στην αγγλική και την ελληνική γλώσσα) μπροστά σε φίλους και γνωστούς καθώς και θα απονεμηθούν οι βεβαιώσεις παρακολούθησης!

EXTRA BONUS

Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου, οι συμμετέχοντες λαμβάνουν φάκελο με τη διδακτέα ύλη, ώστε μετά το πέρας του σεμιναρίου να είναι έτοιμοι να διεκπεραιώσουν μια ακρόαση με συνοδεία πιάνου ή karaoke.

ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ

Προς αποφυγή καθυστερήσεων θα ήταν καλό οι συμμετέχοντες να βρίσκονται στον χώρο, τουλάχιστον 20 λεπτά πριν από την έναρξη του μαθήματος και:

§ Να έχουν μαζί τους Jazz shoes (και highheelsγια το Chicago)
§ Να φορούν άνετα, ελαστικά ρούχα
§ Να έχουν μαζί τους ένα μπουκάλι νερό και μια πετσέτα

ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΤΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ :

 Οι μέρες και οι ώρες των σεμιναρίων έχουν ως εξής:

 •          Για παιδιά από 10 έως 16 ετών, Παρασκευή & Σάββατο 12.00-15.00 (θα διδαχθεί το μιούζικαλ Mamma Mia)

·   Για παιδιά από 17 ετών και άνω, Παρασκευή & Σάββατο 16.00-19.00 (θα διδαχθεί το μιούζικαλ Chicago)

Θα μεσολαβήσει διάλειμμα μιας ώρας (15.00  έως τις 16.00).

Ο ΧΩΡΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ-ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΣΧΟΛΗ ΜΠΑΛΕΤΟΥ

ΕΛΕΝΑ ΑΓΓΕΛΟΒΑ ΚΑΛΦΟΠΟΥΛΟΥ

Χωριστή Δράμας 

MODERNMUSICACADEMY

Αθηνάς 31- Δράμα

Τηλέφωνο επικοινωνίας :

25210 33103-6937 031412

www.modernmusicacademy

 

πασχα 1STUDENTS

 

 

 

PMTP ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

 

 

"Από πολύ μικρή ηλικία θυμάμαι να κάθομαι απέναντι από την τηλεόραση μαζί με την μαμά μου, να βλέπουμε ταινίες musical και μετά να χορεύουμε και να τραγουδάμε τα τραγούδια της ταινίας. Όταν είχα φτάσει πλέον στο γυμνάσιο είδα για πρώτη φορά τη ταινία "Chicago" και θυμάμαι να ψιθυρίζω στον εαυτό μου, φοβούμενη μην με ακούσει κανείς, ούτε καν ο ίδιος μου ο εαυτός πως αυτό ήθελα να κάνω και εγώ στη ζωή μου, να χορεύω και να τραγουδάω με τόση δύναμη, ένταση και πάθος! 
Δεν πίστευα ότι μπορούσα να τα καταφέρω και έτσι για αρκετά χρόνια άφησα αυτό το όνειρο θαμμένο μέσα μου.

Μια μέρα μετά από πολλά χρόνια άκουσα για ένα σεμινάριο που θα γινόταν στη Θεσσαλονίκη από τη μεγάλη Musical Performer Σία Κοσκινά και θα βασιζόταν στο Musical ‘’Chicago’’. Χωρίς δεύτερη σκέψη πήρα τηλέφωνο και δήλωσα συμμετοχή. Το σεμινάριο ήταν μια καταπληκτική εμπειρία και έκανε όλα αυτά τα όνειρα που είχα αφήσει στην άκρη να ξυπνήσουν ξανά μέσα μου. Αμέσως άρχισα να το ψάχνω και διαπίστωσα πως η Σία Κοσκινά είχε επαγγελματική σχολή Μιούζικαλ. Ξετρελάθηκα! Υπήρχε ένα πρόβλημα όμως...Η σχολή ήταν στην Αθήνα. Φοβούμενη ακόμη να παραδεχτώ στον εαυτό μου ότι μπορώ να τα καταφέρω δεν τολμούσα να αφήσω τη Θεσσαλονίκη.

Όμως για καλή μου τύχη, με μεγάλη χαρά, μετά από λίγο καιρό διάβασα ότι θα ανοίξει παράρτημα της σχολής στη Θεσσαλονίκη. Ενθουσιάστηκα! Γράφτηκα αμέσως και ξεκίνησα μαθήματα πάνω στο Μιούζικαλ. Ήταν υπέροχα! Κάθε μέρα αγαπούσα το μιούζικαλ όλο και περισσότερο.
Αφού ολοκλήρωσα ένα χρόνο στη Θεσσαλονίκη σίγουρη πλέον ότι αυτό είναι το όνειρό μου και ότι με σκληρή δουλειά και πείσμα θα μπορούσα να τα καταφέρω αποφάσισα να κατέβω στην Αθήνα και να σπουδάσω Μιούζικαλ στην PMTP by Sia Koskina.

Οι γονείς μου είδαν πόσο πολύ το ήθελα και μου είπαν ότι αν θέλω μπορώ να φύγω και στο εξωτερικό για σπουδές. Αποφάσισα να πάω πρώτα στην Αθηνά να προετοιμαστώ και μετά να φύγω στο εξωτερικό. Έτσι μετακόμισα και άρχισα να παρακολουθώ καθημερινά μαθήματα στην PMTP ενώ παράλληλα έκανα αιτήσεις για πανεπιστήμια στο εξωτερικό. 
Έκανα αιτήσεις σε πολλά πανεπιστήμια μέσα σε αυτά κάποια από τα μεγαλύτερα πανεπιστήμια της Αγγλίας πάνω στο αντικείμενο του Musical Theater. Η διαδικασία εισαγωγής στα πανεπιστήμια της Αγγλίας απαιτεί να παρευρεθείς σε ακρόαση που πραγματοποιείται στο πανεπιστήμιο για να διαπιστώσουν αν είσαι αυτό που ψάχνουν για να φοιτήσεις εκεί. Ο ανταγωνισμός είναι πολύ μεγάλος καθώς από τους χιλιάδες μαθητές που κάνουν αίτηση κάθε χρόνο, σε κάθε πανεπιστήμιο υπάρχουν μόνο 30 θέσεις. Αφού το συζήτησα αυτό με τη κυρία Σία και της ζήτησα να με προετοιμάσει όσο καλύτερα γίνεται για της ακροάσεις αυτές ταξίδεψα στην Αγγλία, επισκέφτηκα πολλά πανεπιστήμια και πήρα μέρος σε αρκετές ακροάσεις. 
Αυτό που διαπίστωσα είναι πως η PMTP by Sia Koskina η σχολή που φοιτώ σήμερα είναι μια σχολή που ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις του εξωτερικού και προετοιμάζει κατάλληλα τους σπουδαστές της για να γίνουν Musical Τheater Ρerformers και να είναι έτοιμοι για ότι τους ζητηθεί στον εργασιακό χώρο. Έτσι λοιπόν από τη σωστή καθοδήγηση των καθηγητών μου, τη καθημερινή προσπάθεια και εξάσκηση κατάφερα να γίνω δεκτή σε 2 πανεπιστήμια της Αγγλίας.
Όλα αυτά δεν θα τα είχα καταφέρει χωρίς την κατάλληλη προετοιμασία. 
Χρωστάω πολλά στην PMTP και στη Σία Κοσκινά πρώτον γιατί με έκανε να βρω το δρόμο μου και να συνειδητοποιήσω ότι μπορώ να πετύχω τα όνειρα μου και δεύτερον γιατί με έκανε να πιστέψω στις ικανότητες μου, να γίνω δυνατή, να πατήσω στα πόδια μου και να ανοίξω τα φτερά μου. Επίσης εκτός από τους φοβερούς καθηγητές που έχουμε στη σχολή οπού ο καθένας ασχολείται ξεχωριστά με τον κάθε σπουδαστή και τον βοηθάει να γίνεται κάθε μέρα και καλύτερος, το κλίμα της σχολής είναι υπέροχο. Είμαστε μια μεγάλη οικογένεια και η PMTP είναι το καλλιτεχνικό μας σπίτι που μας αγκαλιάζει και μας κάνει να είμαστε κάθε μέρα ένα μικρό βηματάκι πιο κοντά στα όνειρα μας. Νιώθω τυχερή που έχω την ευκαιρία να είμαι μέρος αυτής της σχολής και ακόμη και όταν φύγω έξω πάντα θα θυμάμαι πως ήταν το καλύτερο ξεκίνημα στο ταξίδι για να πετύχω τα όνειρά μου." 

 

 

Σαββίνα Σαμαρά- Full Course 

student `16'

 

 

 

 

 

 

 

 

 

EVA

 

 

 

 

 

 

 

MUSIC N ART

 

Pmtp by Sia Koskina- Seminars & Workshops on Musical Arts
Σεμινάριο Musical Theatre Chicago στη Λεμεσό, 06-07 Ιανουαρίου 2017

"Τι πιο όμορφο ν’ αρχίζει κανείς τη νέα χρονιά με ένα Σεμινάριο επάνω στο Musical Theatre και μάλιστα με την ανεπανάληπτη Σία Κοσκινά! Ήδη από τον Νοέμβριο, όταν είχε ανακοινωθεί η ημερομηνία, ανέμενα με τεράστια λαχτάρα. Τρεις τέχνες συμπράττουν και απαιτούν όλες τις δυνάμεις μας. Η κάθε μια διεκδικεί την αποκλειστικότητα, όλες το μέγιστο των δυνατοτήτων μας και πιο πάνω. Η πρόκληση μεγάλη. Το ενδιαφέρον αμείωτο, χάρη στις ευρηματικές ασκήσεις της κας Κοσκινά και την αστείρευτη δημιουργικότητά της. Μέσα σ’ ένα διήμερο φτάνεις στα όριά σου, εξερευνάς τις καλλιτεχνικές σου δυνατότητες. Μα πάνω απ’ όλα, αποφασίζεις πώς θες να προχωρήσεις στη ζωή σου. Με αποφασιστικότητα, αυτοπεποίθηση, ξεκάθαρους στόχους και αδιαπραγμάτευτες αξίες. Κι όσο παλεύεις να κατατροπώσεις τις ψηλές νότες, όσο δαμάζεις τα χορευτικά σου βήματα, αντιλαμβάνεσαι πόσο διεκδικητικός οφείλεις να σταθείς απέναντι σε κάθε είδους προκλήσεις. Κοιτάς τους στόχους και σταθερά πυροβολείς. Για την ομάδα, μέρος της οποίας αποτελείς κι εσύ! Για σένα και μόνο! Αν δώδεκα ώρες είναι ικανές να σε μεταμορφώσουν, τότε αναρωτιέμαι ποιο θα είναι το αποτέλεσμα από τις σπουδές στη σχολή PMTP; Σας ευχαριστώ μέσα απ’ την καρδιά μου, κα Κοσκινά, και αναμένω με λαχτάρα το επόμενο σεμινάριο εδώ στην Κύπρο!" Ελένη Αντωνίου

 

 

 

 

 

 

School of P.M.T.P. method

by Sia Koskina

A little about me

Sample Image H Σία Κοσκινά, γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη. Έκανε τριετείς σπουδές στο Λονδίνο, βραβευμένη με υποτροφία στη Ακαδημία Παραστατικών Τεχνών «URDANG ACADEMY OF PERFORMING ARTS» στο West End, με μαθήματα επάνω στο χορό, .Διαβάστε περισσότερα

Get in Touch

Θα μας βρείτε εδώ:

 • Στείλτε μας email:
  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  (για τα σεμινάρια) ή  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. (για τη σχολή).
 • Τηλεφωνήστε μας:
  210 2712718 , 690 60 62 038
 • Που βρισκόμαστε:
  Κηφισιάς 28, Ν. Ηράκλειο Αθήνα Τ.Κ. 141 21 Ελλάδα

P.M.T.P. Newsletter

Μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα τελευταία νέα της σχολής.

Not Enough. Want to stay informed? Follow me now...